Bewust Voedingsadvies biedt een gratis kennismakingsgesprek waarbij de doelen en verwachtingen besproken worden. Na het kennismakingsgesprek krijgt u een uitgebreide vragenlijst om thuis in te vullen, zodat ik inzicht krijg in uw voedingspatroon. Naar aanleiding van de vragenlijst en de doelen wordt er een persoonlijk begeleidingsplan plan opgesteld waarbij er extra aandacht is voor uw voorkeuren. Bewust Voedingsadvies gelooft namelijk dat het aanleren van een gezond voedingspatroon alleen slaagt als het plan aansluit bij u!


Een mogelijkheid is het werken met de methode 'ik mag alles eten', maar dit is niet verplicht. Natuurlijk zijn ook losse consulten, of een programma op maat mogelijk! In het kennismakingsgesprek worden uw doelen en behoeften besproken. Aan de hand hiervan kan uw begeleidingstraject helemaal op maat worden gemaakt.


Tot slot biedt Bewust Voedingsadvies een eenmalig voedingsadvies aan. In dit voedingsadvies wordt specifiek antwoord gegeven op uw vragen en ontvangt u een compleet voedingsadvies met onder andere een weekmenu met een variatielijst.

Heeft u vragen over de begeleidingstrajecten of over het eenmalige voedingsadvies? Neem dan vrijblijvend contact op door middel van een mail naar info@bewustvoedingsadvies.nl 


Kvk- nummer: 68638078

BGN-nummer: 4257

 

Downloads:

Intake vragenlijst

Voedingsdagboek

Algemene voorwaarden Bewust Voedingsadvies

Privacy verklaring Bewust Voedingsadvie